slide slide slide slide slide

Shortgolf: het spel voor iedereen!

Shortgolf is een korte variant van het reguliere golfspel en wordt gespeeld op een kleinere 9-holes golfbaan. Van de afslag tot de vlag varieert de lengte van de holes tussen de 30 en 90 meter. In vergelijking met het grote golfspel golft u dus meer en loopt u minder. Daarom is het spel geschikt voor iedereen!

Het spel kan bij ons gespeeld worden door zowel de beginnende, de recreatieve als de gevorderdeĀ golfer. Aangezien er geen golfvaardigheidsbewijs (GVB) nodig is om bij ons te komen golfen, maakt onze baan zich uitermate geschikt voor recreatief en sportief vermaak, zowel voor familie, vrienden als ook voor een bedrijfsuitje. Iemand zonderĀ golfervaring kan dus prima bij ons terecht! De minimumleeftijd is in principe 8 jaar, vanaf 8 t/m 15 jaar alleen onder begeleiding van een oudere.

Shortgolf is ook bijzonder geschikt voor de gevorderde golfer. Op deze kleinere banen kunt u uw korte spel (70% van het golfen) aanmerkelijk verbeteren en bovendien uw niet-golfende vrienden kennis laten maken met de golfsport.

Golfuitrusting
U krijgt van ons een golfclub (Pitching Wedge) mee, per groep een putter voor op de green, een golfbal p.p. en een scorekaart en u kunt direct aan de slag! Extra golfballen zijn verkrijgbaar in het clubhuis.

U mag met uw eigen schoenen de baan op, maar hakken en grove profielen zijn niet toegestaan! Sportschoenen genieten dus de voorkeur.